Kamerfonteinen

Leuke Ideeën Om Jouw Huis Een Upgrade Te Geven

Geplaatst op

Tijdens allerlei momenten in ons leven is ons huis als een podium, een plek waar comfort en blijdschap samen zouden moeten komen. Maar soms voelt het interieur een beetje saai aan. Gelukkig is er een oplossing dichtbij. Ontdek in deze blogs enkele leuke ideeën om jouw huis een upgrade te geven!

 

1.      Verf de muren

Een hele eenvoudige en leuke manier om jouw huis op te fleuren is door de muren een andere kleur te geven. Vaak hebben mensen jaren lang dezelfde kleur muren wat op den duur enorm saai gaat aanvoelen. Leuke kleuren die jouw huis kunnen opfrissen zijn groen, paars of geel. Ga dus naar de bouwmarkt en koop een leuk potje verf!

 

2.      Vervang het meubilair

Meubilair gaat net als mode met de tijd mee. Wanneer je erg oude banken, tafels of stoelen hebt kan het leuk zijn om een keer al het meubilair in het huis te vervangen. Vaak wordt aangeraden om het huidige meubilair te verkopen en met het verdiende geld nieuwe meubels te kopen. Leuke meubels die steeds moderner worden zijn hoekbanken, kleurrijke stoelen en houten keukentafels.

 

3.      Maak een serre

Een ander leuk idee om een huis op te fleuren is om een serre te gaan maken. Dit is als het ware een stukje aanbouw waar natuurlijk licht kan binnenvallen doordat er veel glazen wanden gebruikt worden. Natuurlijk licht is erg goed voor de planten binnen en ook voor de gezondheid van de mens. Mocht je niet gelijk een idee hebben van hoe de serre eruit moet komen te zien dan is het verstandig om naar een lokale serre showroom te gaan kijken.

 

4.      Speel met de verlichting

Heb je vaak het gevoel dat het een beetje saai is in jouw woning? Dit kan komen door de verlichting die je gebruikt in het huis. Door de lampen in de avond iets vaker te dimmen ontstaat er direct een veel gezelligere sfeer in huis. Ook tijdens de donkere en koude winterdagen kan dit zorgen voor een warm en knus gevoel. Overweeg daarom om jouw lampen eens een upgrade te geven!

 

5.      Plaats meer planten

De laatste tip om jouw huis een upgrade te geven is om meer planten binnenshuis te plaatsen. Meer groen zorgt voor meer natuurlijke frisheid in een woning. Daarnaast voegen planten ook kleur toe aan jouw interieur. Een win-win situatie dus!

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van kamerfonteinen en hoe ze je woning een supermooie look kunnen geven. Daarnaast lees je nog veel meer over woondesign. Laat je inspireren!

Contactgegevens

Via info @ kamerfonteinen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden