Kamerfonteinen

Opzoek naar extra beveiliging?

Geplaatst op

Beveiliging is tegenwoordig steeds meer nodig. Het is daarom ook slim om te zorgen voor de juiste en beste beveiliging voor je huis of pand. Om te beginnen is het natuurlijk belangrijk om je sloten van de deuren en ramen goed voor elkaar te hebben. Dat betekent dat je sloten niet al te oud of beschadigd moeten zijn. Is dit wel het geval dan is het belangrijk om ze zo snel mogelijk te vervangen door een professionele slotenmaker. Verder lichten we graag nog wat extra goede beveiliging tips toe die je kunt toepassen bij je huis of pand.

Waarom is extra beveiliging nodig

Bij sommige soort panden is het net even wat belangrijker om alle soorten manieren van beveiliging aan te schaffen dan andere. Zo heb je winkels of bedrijven die een goudmijn aan spullen binnen hebben liggen die extra aantrekkelijk zijn voor inbrekers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een juwelierswinkel, supermarkt of een telefoonwinkel. Of woonwijken waar veel villa’s en dure auto’s aanwezig zijn. Inbrekers zijn er nou eenmaal op uit om zoveel mogelijk buit te maken. Voor weinig buit gaan ze natuurlijk niet het risico lopen om opgepakt te worden. Zorg daarom als allereerst dat je sloten ten aller tijden goed op orde zijn. Ook zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een anti-kerntrekbeslag. Dit zorgt ervoor dat je bestaande slot van betere beveiliging wordt voorzien en het onmogelijk is om de kern uit het slot te trekken. Kijk hiervoor bijvoorbeeld eens op slotenmakerden-haag.nl.

Wat je nog extra kunt doen

Toch zullen sommige inbrekers het niet al te snel opgeven. Het is daarom belangrijk om ook al je ramen van goede sloten te voorzien, dit zodat de openingen van het pand of huis onmogelijk wordt om toe te treden. Toch wil je niet dat er alsnog veel schade aan je sloten wordt getroffen. Om schade te voorkomen aan je slot is het wel zo prettig om de inbrekers helemaal buiten het terrein te houden. Ook hiervoor kun je wat dingen zelf doen. Zo kun je hier en daar wat licht aanhouden om inbrekers het idee te geven dat er iemand binnen aanwezig is. Ook is het altijd slim om camera’s goed in het zicht te laten hangen, zodat het minder uitnodigt om een poging van inbraak te doen. Ook kun je simpele bordjes plaatsen met daarop ‘pas op hier waakt mijn hond’. Niet alles zal een inbreker ervan weerhouden om een poging te doen, maar alles bij elkaar zal de kans zeker met 98% verminderen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van kamerfonteinen en hoe ze je woning een supermooie look kunnen geven. Daarnaast lees je nog veel meer over woondesign. Laat je inspireren!

Contactgegevens

Via info @ kamerfonteinen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden