Kamerfonteinen

Optimaal genieten van je tuin

Geplaatst op

Niet alleen in de zomer wil je genieten van je tuin, maar het zou ook fijn zijn om in de winter ook buiten te kunnen zitten desondanks het koud is. Wanneer je een bubbelbad zonder jacuzzi overkapping buiten hebt staan maar het bijvoorbeeld druilerig weer is kun je denken aan een jacuzzi overkapping

Voor jong en oud

Er zijn allerlei verschillende soorten jacuzzi overkapping. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een houten constructie wat zorgt voor een erg natuurlijke look die vaak beter past bij de tuin zelf. Maar ook veel mensen kiezen voor een kunststof materiaal die ook geheel waterdicht is en geen beschadigingen zoals schimmels kan oplopen. Ook is er een jacuzzi overkapping die beschikt over lamellen die open en dicht kunnen, zo kun je wanneer er veel zon schijnt wat schaduw creëren of het helemaal waterdicht maken tegen de regen. Ook zijn er diverse tenten van waterafstotende stof die je kunt neerzetten, dit is bijvoorbeeld ideaal voor een tijdelijke plek zoals voor een opblaasbad in de zomer waar kinderen gebruik van kunnen maken wanneer je niet wilt dat ze volledig verbranden in de felle zon. Niet alleen beschermt het tegen weer, je zult ook wat meer privacy hebben. Dit kan ook erg fijn zijn.

Een modernere keuze

Wanneer je gaat kijken naar een jacuzzi overkapping maar je hebt een specifieke smaak, kun je ook kiezen voor een meer moderne uitstraling die past bij een strak ogend huis. Glazen platen met stalen balken wordt nu veel gekozen voor het interieur van veel Nederlanders. Het is enorm populair en je wilt vaak dat de tuin hier ook mooi op aansluit. Deze industriële, moderne stijl kan ook worden toegepast in dingen zoals een jacuzzi overkapping of een veranda. Ook zijn er opties mogelijk zoals organisch gebogen glas, waardoor je dus een bollend effect krijgt. Als je dit goed doet, kan het er luxueuzer uit zien dan een normale overkapping. Als je kiest voor glas kun je deze ook gemakkelijk schoonmaken, zit je tochtvrij en je zou het eventueel kunnen afschermen voor meer privacy. Zo zijn er ook roterende modellen die staan op een rails, zodat je zelf de richting van de opening kunt bepalen.

Gerelateerde berichten

Op naar de toekomst: De elektrische stoomketel

In het licht van de huidige trend waarbij steeds meer industrieterreinen gasloos worden opgeleverd, rijst een belangrijke vraag voor bedrijven die...

Lees meer

Over ons

Ontdek de wereld van kamerfonteinen en hoe ze je woning een supermooie look kunnen geven. Daarnaast lees je nog veel meer over woondesign. Laat je inspireren!

Contactgegevens

Via info @ kamerfonteinen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden