Kamerfonteinen

Leuke tips als ondergrond voor in je tuin

Geplaatst op

Het hebben van een tuin wordt als zeer prettig beschouwen, maar in een aantal situaties is het wel van belang dat je voldoende aandacht besteed aan het hebben van een goede ondergrond. Om deze reden zullen we hieronder een aantal ondervloeren benoemen die jij kunt toepassen in de praktijk. Zo weet je zeker dat je een goede vloer zult hebben waardoor je optimaal van je tuin kunt gaan genieten. Als eerst wat over vlonderplanken.

Het aanschaffen van vlonderplanken

Zoals in de introductie beschreven is het hebben van goed materiaal als ondergrond van groot belang voor je tuin. Vlonderplanken kunnen hierbij de ideale oplossing bieden omdat het relatief goedkoop is en je eenvoudig deze vlonderplanken kunt plaatsen. Als tip geven we wel mee om de vlonderplanken te impregneren. Hierdoor worden de vlonderplanken niet enorm glad. Mocht je deze behandeling overslaan, dan bestaat de kans aanwezig dat je onderuit glijdt en jezelf gaat bezeren. Ben jij niet in staat om dit zelf te doen? Raadpleeg dan iemand die het voor jou kan doen.

Tuintegels aanschaffen

In tegenstelling tot vlonderplanken die van hout zijn, is het ook mogelijk om tuintegels aan te schaffen die je eenvoudig kunt gaan plaatsen. Het voordeel van tuintegels is dat ze allemaal dezelfde grootte hebben en eenvoudig te plaatsen zijn. Het nadeel hiervan is dat deze tegels erg glad kunnen worden en dat onkruid makkelijk tussen de voegen van de tuintegels kunnen komen. Wil jij dergelijke tuintegels aanschaffen en plaatsen? Dan is het zeker aan te raden om de voegen te behandelen met speciaal spul. Zo weet je zeker dat je lang van je tuin kunt genieten zonder opkomend onkruid.

Tot slot gras

Een andere mogelijkheid die ook veel wordt gekozen is het nemen van gras in je tuin. Kies jij voor gras? Dan is het goed om te weten dat je periodiek je gras moet gaan onderhouden. Doe jij dit namelijk niet, dan komt je tuin er heel onverzorgd uit te zien en dat wil je natuurlijk voorkomen. Ben jij niet zo van het grasmaaien, maar wil jij wel een gras look in je tuin hebben? Dan is het aan te raden om te kijken naar kunstgras.

Gerelateerde berichten

De leukste keukendecoratie ideeën in 2023!

Een belangrijke woonruimte in een huis waar men meerdere keren per dag verblijft is natuurlijk de keuken. Of je nu een professionele kok, een student...

Lees meer

Over ons

Ontdek de wereld van kamerfonteinen en hoe ze je woning een supermooie look kunnen geven. Daarnaast lees je nog veel meer over woondesign. Laat je inspireren!

Contactgegevens

Via info @ kamerfonteinen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden