Kamerfonteinen

Ideeën nodig voor een nieuwe tuin, je vindt het hier!

Geplaatst op

De vrolijke lente dagen staan weer bijna voor de deur, en dat betekent dat we weer wat meer naar buiten gaan. Dan is het natuurlijk ook wel weer een beetje tijd om je tuin weer eens te gaan bekijken. Je wilt er tenslotte wel weer mooi en fleurig bij staan voor de mooie zonnige dagen. Buiten het onkruid vrij maken van je tuin is het misschien wel een leuk idee om je tuin eens een echte opknapbeurt te geven. Lees in deze blog de tips die je waarschijnlijk goed kunt gebruiken.

Begin bij de basis

Door je tuin eerst bij de basis aan te pakken voorkom je dat je achteraf toch nog wat wilt veranderen of dat je alles hebt staan maar er te laat achter komt dat de tegels nog gedaan moeten worden. Nou hoort het onkruid vrijmaken van je tuin er natuurlijk bij, dit is vaak het eerste wat je opvalt en wat je graag verwijderd wilt hebben. Ook kan het zijn dat je tegels helemaal groen zijn geworden door de weersomstandigheden. Uiteraard kun je de tegels goed behandelen en bestrijden met middeltjes en een hogedrukspuit. Maar mocht je nou eens je tuin echt goed willen aanpakken is het misschien wel een goed idee om eens nieuwe tegels te kopen. Met de jaren mee merk je namelijk dat ondanks de viezigheid dat te bestrijden is, de tegels ook verkleurd kunnen zijn. Hier kun je dan helaas ook niet meer zoveel aan doen. Het is dus daarom helemaal niet raar om eens in de zoveel jaar te overwegen om nieuwe tegels voor je tuin te kopen. Je zult merken dat nieuwe tegels voor een compleet nieuw tuin gevoel zal zorgen.

Maak het af!

Nu je de vloer aangepakt hebt kun je eens gaan kijken of je misschien de tuinmeubels anders zou willen hebben. Misschien zijn de meubels niet meer in de stijl of kleur die je nu zou willen. Vind je dit een te duren aanschaf? Geen probleem! Pak het dan op een goedkopere en tegenwoordig populairdere manier aan. Zo kun je namelijk heel goed je tuinmeubels een andere verfkleur geven. Dit is een kwestie van goed schuren en schilderen maar! Om je meubels af te maken kun je ook de kussens veranderen in een andere stijl.

Dan komt de laatste finishing touch aanbod, bloemen! Zeg je lente dan zeg je bloemen. Ga naar het dichtstbijzijnde tuincentrum of naar een andere locatie waar ze mooie bloemen, planten en struiken hebben en kleed je complete tuin hier mooi mee aan. Kleur maakt fleurig dus laat de bloemetjes maar het verschil maken.

Hopelijk heb je na het lezen van deze ook lente kriebels gekregen en heb jij straks een prachtige tuin. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van kamerfonteinen en hoe ze je woning een supermooie look kunnen geven. Daarnaast lees je nog veel meer over woondesign. Laat je inspireren!

Contactgegevens

Via info @ kamerfonteinen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden