Kamerfonteinen

Het veiligstellen van je spulletjes

Geplaatst op

Het beveiligen van je woning heeft prioriteit. Toch zijn er nog te weinig mensen mee bezig dat ook een slot met de tijd mee aan vervanging toe is. Een slot kan namelijk op den duur ook gaan slijten en de veiligheid verminderen. Daarom is het verstandig om dit zo nu en dan eens te laten nakijken. In deze blog geven je wat informatie over het inschakelen van professionelen hulp. Ook geven we je wat tips wat je zelf kunt doen om beveiliging te verbeteren in en om je huis. 

Wat je zelf kunt doen

Om de veiligheid van je huis zelf te versterken kun je het volgende doen:

  • Plaats een camera bij de voordeur en tuin
  • Plaats een sticker die aangeeft dat er camera’s aanwezig zijn (al heb je die niet)
  • Hang een bordje op met ‘mijn hond waakt hier’
  • Berg je fiets /scooter en andere aantrekkelijke dingen op in je schuur
  • Zorg dat er genoeg verlichting rondom je huis aanwezig is

Buiten deze vijf tips kun je er uiteraard ook voor zorgen dat de band met je buren wat versterkt, mocht je de situatie in de buurt echt niet vertrouwen. Buren waar je goed mee bevriend bent, zullen altijd even contact met je opnemen mochten ze iets vreemds vernemen bij je huis op het moment dat jezelf niet aanwezig bent. Het is dan natuurlijk wel zo handig dat je je telefoonnummer bij de buren achterlaat om dit contact met elkaar makkelijk te maken. 

Schakel een slotenmaker in

Sloten kunnen op den duur ook gaan slijten. Daarom is het verstandig om ze met een aantal jaar te vervangen. Slotenexperts raden je aan om dit vooral te doen als er schade is of als je verhuist bent. Uiteraard is het verstandig om hiervoor professionele hulp in te schakelen zoals de slotenmaker in eindhoven. De reden dat het verstandig is om een expert in te schakelen heeft met de nieuwste technieken te maken. Inbrekers zitten ook niet stil, en zullen altijd weer nieuwe manieren vinden om je huis binnen te sluipen. Slotenmakers zijn hier bewust van en hebben steeds betere en nieuwere technieken uitgevonden om dit probleem te voorkomen en het inbrekers steeds moeilijker te maken. Ben je opzoek naar de mogelijkheden en ben je benieuwd naar de opties? Informeer je dan via de website of bel met de experts van slotenmakersnel.nl.

Gerelateerde berichten

Op naar de toekomst: De elektrische stoomketel

In het licht van de huidige trend waarbij steeds meer industrieterreinen gasloos worden opgeleverd, rijst een belangrijke vraag voor bedrijven die...

Lees meer

Over ons

Ontdek de wereld van kamerfonteinen en hoe ze je woning een supermooie look kunnen geven. Daarnaast lees je nog veel meer over woondesign. Laat je inspireren!

Contactgegevens

Via info @ kamerfonteinen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden