Kamerfonteinen

Gietvloeren

Geplaatst op

Gietvloeren zijn tegenwoordig erg populair vanwege de duurzaamheid en het gemakkelijke onderhoud van de vloer. Ze zijn in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen beschikbaar. Een gietvloer is overigens ook zeer gemakkelijk schoon te maken doordat het een naadloze vloer is en er dus geen viezigheid tussen je vloer terecht kan komen zoals bij laminaat wel sneller gebeurt. Extra voordeel dus! In deze blog zullen we je wat meer meegeven over de styling van de vloer en wat je het beste kunt kiezen bij de welke omgeving.

Mono en duo 

Bij g-vloeren.nl vind je een breed assortiment aan kleuren en stijlen wat gietvloeren betreft. En dat is maar goed ook! Kleuren vormen namelijk een belangrijke basis voor de beleving van de sfeer, het design en de uitstraling van het interieur. Zo is het mogelijk om twee soorten stijlen qua kleur te kiezen bij je gietvloer. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het monodesign. Dit design bestaat uit een compleet effen kleur gietvloer. Zo maak je de styling van je vloer net even wat strakker. Een duodesign bestaat uit een vermenging van twee tinten. Hierdoor ontstaat er een levendig patroon. Beide varianten zijn in talloze kleuren te verkrijgen. Niet te vergeten om te vermelden dat de gietvloeren kleurvast zijn. Dit betekent dat de kleuren van je gietvloer lange tijd behouden blijft. Het proces van verkleuring is minimaal vanwege de toepassing van de transparante verharder.

Styling van je gietvloer

Ook kun je verschillende stijlen kiezen voor je vloeren. Zo kun je gaan voor bijvoorbeeld een gewone gietvloer. Deze naadloze kunststof vloer wordt gegoten en afgewerkt met een coating of een lak. En is in twee soorten te verkrijgen. Dit kun je kiezen aan de hand van de situatie waar de vloer voor bedoeld is. Ook kun je kiezen voor een grindvloer, dit is een vloer met natuurlijke uitstraling en verkrijgbaar in verschillende steendiktes. Dan heb je nog de woonbeton vloer. Dit is een vloer die slijt- en watervast is, en verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een saaie grijze betonlook. Ben jij al geïnteresseerd en wil je meer informatie en een gietvloer kopen? Bekijk dan de website.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van kamerfonteinen en hoe ze je woning een supermooie look kunnen geven. Daarnaast lees je nog veel meer over woondesign. Laat je inspireren!

Contactgegevens

Via info @ kamerfonteinen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden