Kamerfonteinen

Erop uit naar het strand

Geplaatst op

Gezellig een dagje naar het strand samen of alleen, neem een paar handdoeken mee, een goed boek en eventueel een parasol om onder te liggen. Goede handdoeken kunnen je dag een stuk aangenamer en comfortabeler maken. Op deze manier kun je het een hele dag uithouden zonder al te veel rugpijn te krijgen

Op stap met je badhanddoek

De handdoeken zijn er in allerlei soorten maten en kleuren, wanneer je op het strand bent zul je zien dat er ook veel mensen zijn met grote kleden. Maar vaak is dit minder comfortabel. Er is ook nog een gradatie in zachtheid waar je uit kunt kiezen wanneer je gaat kijken naar het aanschaffen van mooie handdoeken. Velen die op het strand liggen zijn erg laagpolig, waarbij je de binding van de stof kunt zien. Een hoogpolig badlaken ligt vaak fijner en is zachter. Toch kunnen ze snel hard worden als je ze verkeerd wast. Ze blijven zachter wanneer je ze wast op een lagere temperatuur en worden gewoon schoon. Wanneer je ze op hoge temperaturen wast gaan de katoenvezels namelijk sneller kapot en splijten gemakkelijk. De reden waarom badlakens er zo zacht uitzien is omdat ze op een bepaalde manier worden geweven. Er ontstaan lusjes door gebruik van een extra draad.

Je handdoek personaliseren

Niet alleen is het leuk om je handdoeken te laten personaliseren door middel van bijvoorbeeld borduren of een gekke foto die erop staat, maar het is ook voornamelijk handig. Wanneer je op een druk strand ligt wil je natuurlijk even een duik nemen in het water om af te koelen. Maar als je dan terugloopt over het hete zand en je ziet de handdoeken niet meer liggen met je spullen erbij kan dit erg stressvol worden. Zeker als het strand bomvol ligt met allemaal vreemde mensen. Daarom is een fel gekleurd badlaken altijd wel een goed idee zodat die snel opvalt en je weet waar je ongeveer lag. Anders ben je eerder afhankelijk van iemand anders en stel dat diegene weggaat weet je als nog niet waar je lag. Dus niet erg handig om te doen. Verder kun je er ook leuke prints op laten zetten, of het zelf verven met textielverf.

Gerelateerde berichten

Op naar de toekomst: De elektrische stoomketel

In het licht van de huidige trend waarbij steeds meer industrieterreinen gasloos worden opgeleverd, rijst een belangrijke vraag voor bedrijven die...

Lees meer

Over ons

Ontdek de wereld van kamerfonteinen en hoe ze je woning een supermooie look kunnen geven. Daarnaast lees je nog veel meer over woondesign. Laat je inspireren!

Contactgegevens

Via info @ kamerfonteinen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden