Kamerfonteinen

Duik in de wereld van kinderbedden

Geplaatst op

Maakt je kind een flinke groeispurt door en is het tijd om naar een groot bed te verkassen? Misschien is het dan leuk om de gehele kamer hierop aan te passen. Weg met de wieg of peuterbed! Het is tijd voor een stoerdere kamer. Maar wat voor bedden zijn er eigenlijk om de kamer en het kind echt een voldoening te geven? We spreken de opties aan kinderbedden graag met je door.

Kasteelbedden

Stel je voor dat je als kind elke dag in een sprookjesachtig kasteel mag slapen en wakker worden. Dat is toch wat je wilt! Dit soort kasteelbedden zijn ook in huis achtige bedden te verkrijgen en in meerdere modellen. Dit soort bedden zijn vaak versierd met kleurrijke details en bevatten vaak ook een glijbaan. Echt een droom die uitkomt! Tevens geeft dit kinderen de gelegenheid om lekker te spelen in en rondom het bed.

Stapelbedden

Heb je meerdere kinderen, en slapen die geregeld graag bij elkaar of komen er regelmatig vriendjes logeren? Stapelbedden zijn dan de perfecte oplossing! Deze slimme bedden besparen niet alleen ruimte, maar zorgen ook voor een speelse sfeer. Bij de speciale stapelbedden voor kinderen is er vaak ook genoeg ruimte om speelgoed op te bergen door middel van ingebouwde opberglades. 

Hoogslaper

Voor de oudere kinderen of coole tieners die van ruimte houden, zijn hoogslapers een absolute hit! Dit zijn hoge bedden waar je door middel van een trap naar boven kunt klimmen om te slapen, eigenlijk hetzelfde idee als een stapelbed. Het enige verschil is dat er geen bed aan de onderkant zit maar een lege ruimte of bureau. Eigenlijk kun je deze ruimte zelf indelen zoals jij dit het liefst zou willen. Mocht je graag computeren en veel willen tekenen en knutselen dan zijn de modellen met bureau ideaal.

bedbanken

Bedden die ook veranderen in banken? Ja, dat kan! Bedbanken zijn ware wonderen in de kinderkamer. Overdag heb je een comfortabele zitplek om te relaxen en vriendjes uit te nodigen, en ’s nachts tover je het in een handomdraai om tot een knus bed. Ideaal voor kleine slaapkamers waar multifunctionaliteit een must is.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de wereld van kamerfonteinen en hoe ze je woning een supermooie look kunnen geven. Daarnaast lees je nog veel meer over woondesign. Laat je inspireren!

Contactgegevens

Via info @ kamerfonteinen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden